Herpesz, de mitől? Ezt a krémet kenhetem belülre? Volt már hasonló bajotok, és mennyi idő mire elmúlik?
MA voltam a nőgyógyászomnál, mert nem rég volt egy gombás fertőzésem,ezért visszamentem kontrollra. Mivel a lakto kúpok felhelyezése közben észre vettem valami kis "pattanásszerű"dolgot,ezért kértem nézze meg, mert ég és fáj..
Azt mondta hogy herpesz, ami kb sokkolt engem, hogy honnan a fenéből kaphattam el. És azt mondta hogy bárhonnan,mert akár a mosdón is...(és mióta sztk-ba járkálok azóta van ez kb..)
Ez a kis pukli a hüvelyemben van pont a bemenettől pár cm-re, csak tapogatva érzem.És írt fel nekem egy krémet,TELVIRAN a neve.
Azt mondta az orvos hogy kenegessem és csináljak ülőfürdőt. Itthon elolvastam a betegtájékoztatót és rá van írva hogy csak kívül szabad kenegetni, belül nem. Most akkor mit csináljak, mert nekem belül fáj.Kenjem be a hüvelybe, vagy csak kint?Attól nem fog szerintem belül elmúlni. valakinek hasonló tapasztalata van?
köszi hogy írtál! Elég kellemetlen ..ilyenem nem volt soha:-(
Remélem egyszeri alkalom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!