Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kellemetlen punciszag, nem...

Kellemetlen punciszag, nem fertőzés, nem folyás, nem tisztálkodáshiány, akkor mi?

Figyelt kérdés
Ez van a mostani barátnőmnek, és nem érzem normálisnak, mert másoknál ilyet még nem tapasztaltam. Olyan erőteljes szag, inkább az állott vizeletére emlékeztet, mintsem a normál hüvelyváladékra. Volt dokinál, szerinte - ránézésre, semmi tenyésztés vagy ilyesmi - teljesen normális, "van egy kis folyás, de annyi normális". Gyakran együtt fürdünk, tehát nem a tisztaság hiányzik. Úgy szokott a dolog jelentkezni, hogy eleinte nem érződik semmi, pedig van bőséges váladék, aztán fokozatosan kezd szaga lenni. Mi a bánat okozhatja ezt? nagyon rosszul viselem! Olyan lehet, hogy megszárad a szőrzeten, és attól lesz rossza szagú? Na de pár perc alatt... Adjatok már valami tippet, köszi!
2009. nov. 23. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban igen,a szőrzet miatt is lehet fokozottabban érezni.

Viszont érdemes lenne neki ilyen Kriston tornát csinálni, hogy a húgycső stb kicsit jobban tartott legyen, meggyengülhettek az izmok.

Nekem is volt ilyen.

2009. nov. 23. 12:33
 2/3 anonim válasza:
100%
Nekem is van ilyen problemam de altalaban az utan szokott ilyen kellemetlen szagu lenni miutan beteg voltam,engem is nagyon zavar nem tudom mitol lehet.21/L
2009. nov. 23. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:
73%
ha ősdzsungelt növesztett akkor ne csodálkozzon. fokozatosan lesz szag, és fokozatosan árad is ki belőle. vegyél neki borotvát.
2009. nov. 23. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!