Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ilyenkor szedhetem mindkettőt...

Ilyenkor szedhetem mindkettőt egyszerre? Nem lesz bajom?

Figyelt kérdés

Rezia fogamzásgátlót szedek már 1 éve. Viszont torokgyulladásra Augmentin DUO-t írt fel az orvos. Tudom, hogy az antibiotikum csökkenti a fogamzásgátló hatását és kiegészítő védekezés kell ameddig a kúra tart, és utána egy hétig. (Természetesen kibírjuk szex nélkül is ezt a pár hetet..)

A kérdésem az lenne, hogy ugye kárt nem tud tenni bennem, hogy egyszerre szedem a kettőt?

Ugyanúgy szedhetem a fogamzásgátlót mellette? 14 napig kell szednem napi 2 Augmentint.

Orvosomat nem tudom hívni, mert szabadságon van jövőhéten. Gyógyszertárost kérdeztem, ő azt mondta nem hallott még ilyet, hogy baj lenne.

Légyszíves aki tud értelmest választ adni, az segítsen.

Köszönöm szépen előre is :)

2013. dec. 7. 20:06
 1/1 anonim ***** válasza:
90%
Én is szedtem már a kettőt egyszerre, nem lett bajom tőle. Tudod, a krónikus betegek naponta 10 különböző gyógyszert is szednek akár... szóval nem kell rögtön ráparázni az ilyenre. Viszont az antibiotikum önmagában is szét fogja b**ni a szervezeted, főleg, ha 2 hétig kell szedned.
2013. dec. 7. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!