Szia!
nekem jól bevállt módszerem a hosszú utazásokra (nem kívánt társasággal:(), hogy két betetet teszek egymásra. Így nem kell magammal vinnem a mosdóba a betit és nem okoz kellemetlen pillanatokat az elrejtése! Aztán kint már csak annyi dolgom van a mellékhelységben, h leszedem a felső réteget és kidobom. ez az ért is jó, mert elég undi a vonat wc-je és egy nagy fékezésnél én mindig attól félek, hogy beleesek a wc-be :S:S:S:S:S jaj, meg fontos jól megválasztani az outfitet, mert elég pelusos a hatás :S de sztem megéri! remélem tudtam segíteni! :*
ó, te szegény... nekem idén szept 3.-án jött meg először, eléggé megviselt lelkileg, pedig nem gondoltam volna. rakj be betétet, szólj anyudnak, írjon ki, próbáld feldolgozni, nem könnyű... lazíts, a tampont hanyagold, ha fáj, vegyél be fájdalomcsillapítót, az osztályban ne kelts feltűnést, és próbált meg nem eldugítani a wc-ket. komolyan mondom,amikor először jött meg, két napot otthon voltam, az első nap eldugult a wc és elfogyott legalább 5 tekercs wcpapír, arról nem beszélve, hogy a házban szinte állandóan lehúztam a gatyám, hogy megnézzem, mennyi van (egyedül voltam otthon, jó a kutyák nem számítanak) és nagyon gyakran cseréltem betétet, persze tök feleslegesen, azt is pazaroltam, mint a hülye. :) így éltem én meg, de nekem szabályos és nem késik, azóta is általában 7-8 napig tart, de egyszer volt 5 is.
13/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!