Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » XIV. Kerületi SZTK-ban melyik...

XIV. Kerületi SZTK-ban melyik nőgyógyászt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Köszi a választ!
2009. nov. 22. 22:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. :( egyik bunkóbb, mint a másik. A vároban ültünk, kidugta a fejét a doki és megkérdezte, "maguk mit akarnak?" Mondtam semmit, és eljöttünk. Egy másikhoz elmentem, az meg nekem esett mint tóth az anyjának, mindenféle kommunikáció nélkül. Nem kísérleteztem tovább.
2009. nov. 22. 22:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Nekem sincsenek jó tapasztalataim,régen a Hermina útra járta,de nincs már az az orvos,már csak egy van ott./régen 3 volt/Az Őrsön Hadúnál voltam egyszer menstruációs problémákkal annyival lerendezte,hogy szedjek fogamzásgátlót,pedig előtte 14 évig normálisan,időre jött meg.A barátnőmnek meg nem vette észre,hogy terhes felírt valami gyógyszert,majdnem elvesztette a babát.
2009. nov. 23. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!