XIV. Kerületi SZTK-ban melyik nőgyógyászt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Köszi a választ!2009. nov. 22. 22:04
1/2 anonim 

válasza:

Egyiket sem. :( egyik bunkóbb, mint a másik. A vároban ültünk, kidugta a fejét a doki és megkérdezte, "maguk mit akarnak?" Mondtam semmit, és eljöttünk. Egy másikhoz elmentem, az meg nekem esett mint tóth az anyjának, mindenféle kommunikáció nélkül. Nem kísérleteztem tovább.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem sincsenek jó tapasztalataim,régen a Hermina útra járta,de nincs már az az orvos,már csak egy van ott./régen 3 volt/Az Őrsön Hadúnál voltam egyszer menstruációs problémákkal annyival lerendezte,hogy szedjek fogamzásgátlót,pedig előtte 14 évig normálisan,időre jött meg.A barátnőmnek meg nem vette észre,hogy terhes felírt valami gyógyszert,majdnem elvesztette a babát.
2009. nov. 23. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!