Megjött, és szombat szalagavató, mit csináljak?
Tudom, hogy volt egypár ilyen kérdés, de nagy gondban vagyok.
Megjött, és szombaton van a szalagavatóm. Feszülős kosztüm, fehér ruha...
A baj, hogy nekem általában8-9 napig is eltart( a végén már csak pecsételget).
Betétpárti vagyok, alul sok gond szokott lenni velem(felfázás, stb), úgyhogy a tampont eddig nem mertem kipróbálni, mert féltem, hogy felviszek valamit amit nem kellene.
Szóval most itt vagyok gondban. Ma jött meg, szóval a nehéz nap holnap lesz(és holnap főpróba), illetve pénteken, akkor sok vér jön. A szalagavató radásul bevan osztva, lehet, hogy közben nem is lesz időm pisilni menni sajnos. Mit csináljak? Másnak csak az első két nap nehéz, nekem viszont...
Kivagyok borulva. Nagyon félek a szalagavatótól, és most ez is.
Használjak tampont? Vagy mit kellene tennem?:(
Igen, annak is szóba kell jönnie hamarosan, viszont szombatig már nem tudom megoldani.:(
Hosszútávú megoldásnak jó, köszönöm!:)
De rövidtávú nincs?:(
Köszönöm!!!
Ez jó ötlet!:) Viszont a baci felvitelt nem így értettem. Hanem hallottam olyat, hogy a különböző lenti fertőzések "felterjedhetnek" akár a méhbe, akár a petevezetékekbe. Igazából ettől félek. Hogy a tamponnal "felnyomom" őket. Lehet hogy butaság, de ettől se ell félnem? Mert akkor megpróbálom a tampont.
Alapból, hogy van-e fertőzésem sajnos nem tudom.:( Mégpedig azért nem, mert voltam már nőgyógyásznál, aki vett kenetet, de nem mondta el, mi bajom(kérdeztem, és annyit mondott, hogy kellemetlen lesz-arra, hogy mi bajom), felírt hüvelygombára mindent(kenőcs, kúp, gyógyszer), holott nem voltak hüvelygombára utaló tüneteim.
A közeljövőben megint elakarok menni nőgyógyászhoz, csak ezen a SZalagavatón legyek túl.
Viszont sajnos, hogy van-e valami fertőzésem most, azt nem tudom. Főleg, hogy gyakran fáztam fel az utóbbi időben.
Tamponnal igenis fel lehet vinni a fertőzést! Kérdező, inkább az orvosoddal konzultálj ez ügyben, ha jót akarsz magadnak, ne a képzetlen tinikkel. A hüvelyben még fertőzés nélkül is élnek baktériumok (mármint kórokozók is), amik a vérzés hatására elszaporodhatnak és a tampon ezt a szaporodást elő is segíti. Akinek hajlama van fertőzésre, inkább maradjon a betétnél.
Kérdező, ilyen alkalom lesz még rengetegszer az életed folyamán, hogy menstruálsz fontos események alatt. Én az éjszakai betétet javaslom, ami biztosan nem fog átázni. Ebből is lehet kettőt ragasztani egyszerre, hogy hátul se folyjon ki a vér.
A tampont meg a dokiddal beszéld meg tényleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!