Normális, ha a 7 éves kislányomnak fehér folyása van?
Szia!
Gyerek Nőgyógyász!!!!!Ez lehet egy gombás fertőzés,vagy bármi.Még azt nem írtad hogy esetleg van-e szaga a váladéknak..Fontos,mert az tuti fertőzés.De egy egyszerű kenet mintával könnyen kizárható.Ez még tuti nem normális dolog ha ennyi idősen már ilyen nyavalyája van a gyereknek.A kenetvételnél pedig tutira nem fog a gyerek sérülni,biztos nem fognak neki mélyen felnyúlni,és a szűzessége is megmarad,ettől ne félj.De ha nem kezeltetitek,akkor később meddőséghez is vezethet!Orvos!
Nem olvastam a többi komentet,de az én kislányomnak is volt.6 évesen.Az orvos azt monta hogy az oviba kapta el a fetözést,vagy nem törli meg jol pisi után vagy a kis koszos kezével hozzányul és már ott a baj.Adott rá fertötlenitöt azzal kellet vattával törölgetnem,
Azért vidd el az orvoshoz mert lehet hogy fel van fázva.
Minket is elkültek elötte egy vizelet vizsgálatra.
Nincs nagy baj,ne agodj.
Hamar meggyogyul.
szia!
szerintem normális.am.nekem is volt 7 és fél évesen folyásom. habár akkor még nem tudtam ,h ogy mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!