4. aktus után sem szakadt át a szűzhártyám, át fog ez valaha szakadni?
Te meg légyszíves kicsit tiszteld jobban a nőket, egyrészt nem vagyok 14-15 éves "kis p_csa", másrészt ha az lennék, akkor sem kellene ilyen hangnemben beszélned.
Köszönöm az igazán hasznos válaszaidat, örülök, hogy ennyi időd van, hogy a gyk-n trollkodj.
Szia!
Anno nálam is hasonló gond volt, én pont a 4. alkalom után mentem el nődokihoz, azt tanácsolta, hogy próbálkozzunk még, ha 1-2 hónapon belül nem szakad át vagy nagyon fájdalmassá teszi az együttlétet, akkor menjek vissza és ambulánsan csinál rajta bemetszést.
Nem vártuk ki az 1-2 hónapot, mert bár nekem is csak az első behatolás fájt, kicsit kezdett már rossz érzésem lenni tőle, "féltem" mindig a behatolástól, mert tudtam, hogy fájni fog.
Azóta minden ok, szerintem nézz el te is egy nődokihoz, ha neked is fáj és nem csak kellemetlen.
Sok sikert! :)
Nincs mit, örülök, ha segítettem. :)
Az 56%-os válaszoló meg LOL. :DD Ne is foglalkozz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!