Nődokihoz bejöhet velem a párom? Vagy ciki lenne?
Hát lehet, hogy nem lenne nagyon kellemes a párodnak látni hogy egy másik férfi - mégha orvos is - nyulkál benned.
Én nem vinném be.
Az orvosnak be kell engednie, ha kéritek, csak rajtatok múlik, hogy hogyan szeretnétek.
Egyébként pedig szerintem az orvos részéről ez teljesen mindegy. Nekik minden napjuk így telik, kb teljes faarccal művelik a szakmájukat.
Ha a párod valami Rocky-félének képzeli magát és a nőgyógyásznál akarja bizonyítani a védelmező ösztöneit, akkor hagyd kint a váróban, de még inkább dobd ki, mert zizi.
Egyébként meg ha neki nem probléma, menjen be veled.
ui.: ha doki részéről bármilyen szempontból mégis problémás lenne, úgyis diszkréten közölni fogja. Orvosnál alapszabály: ha többet akarsz tudni, kérdezni, az sose baj.
Szerintem arra gondolt, hogy egy férfi sohasem érezheti azt amit egy nő érez vizsgálatkor és ebben teljesen igaza volt!
Egyébként te sem a kérdésre válaszoltál!
Kicsit én is unom ezt a női doki című témát. :S
Amúgy eljött a párom, bejött a vizsgálatra is, nem zavarta, hogy kézzel vizsgál az orvos és én sem éreztem magam kellemetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!