22 éves vagyok,2 hónapja élet nemi életet, nem voltam még soha nődokinál, jól érzem, hogy most már lassan aktuális lenne?
Én azt gondoltam még meg tud vizsgálni, de ezek szerint szűzen nem vizsgálnak? Lehet, nem tudom. Sorry.
Viszont te jelentkezz mostmár, rákszűrést is fognak csinálni, mivel nem vagy szűz, ez biztos.
A barátnőd orvosa pocsék orvos. Megvizsgálnak akkor is ha szűz vagy. ( szűz lány is lehet gombás vagy lehet bármi nőgyógyászati gondja)
Szóval ideje menni nőgyógyászhoz..
Igen, lassan aktuális lenne, keress egy jó nődokit és kérj időpontot. :)
Anno, amikor én szintén szüzen mentem nődokihoz, engem sem vizsgált meg, csinált UH-t és elküldött vérvételre.
Aztán egy másik alkalommal más panasszal mentem, akkor egy ujjal felnyúlt, de ennyiben kimerült akkor is a vizsgálat.
És jó orvosnál voltam, a barátnőm anyukája orvos, ő mondott 2 nevet, hogy kihez menjek, mert ki a jó városban. Mellesleg (orvos)egyetemi város.
Köszi a válaszokat! :)
És a rákszűrésen kívül mit fog még csinálni?
Egyáltalán nem kellett volna már régen elmenned.
A protokoll szerint is szüznek 23,24 éves korban, vagy a nemi életet élőknek a nemi élet megkezdése után kb 1 évvel illik elmennie az első szűrésre.
Szóval semmiről sem vagy lemaradva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!