Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért fájt hajnalban a derekam...

Miért fájt hajnalban a derekam és a hasam?

Figyelt kérdés

Olvastam hogy ez lehet a felfázás jele, de nem hiszem hogy felfáztam mert nem kell pisilnem egyáltalán. Aztán olvastam még hogy a terhesség jele is lehet, de ez meg kizárt. Szóval, mitől lehet? Jelentheti azt hogy meg fog nemsokára jönni..? Csak ez meg azért furcsa mert nekem soha nem szokott előtte fájni semmim.:/

15/L

2013. nov. 30. 10:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Menstruáció? Az nem kizárt.
2013. nov. 30. 10:32
 2/6 fenyleny ***** válasza:

ennek sok oka lehet.lehet szervi baj, de lehet hogy este nehezeket eszel es tul kesön.mikor ebredsz fel ? es hol faj?

lehet a maj is, mivel az 2 es 4 között dolgozik.kamilla tea, cickafarkfü teat igyal.es menj mindenfelekeppen el orvoshoz(nögyogyasz) lehet medencecsont gyulladas, ki tudja?

vagy hugyholyag..?tehat lehetne talalgatni....

2013. nov. 30. 10:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél, mert biztosat csak ő mondhat!
2013. nov. 30. 10:53
 4/6 A kérdező kommentje:

Reggelre elmúlt és már semmi bajom.

Kb 3-4 körül keltem fel a fájdalomra, utána visszaaludtam.

6-7 körül megint felkeltem, mert pisilnem kellett, akkor még mindig éreztem a fájdalmat, majd ismét visszaaludtam és mikor 9:30-kor felkeltem, már semmit nem éreztem.

Ha legközelebb is lesz ilyen, mindenképpen elmegyek orvoshoz és köszönöm a válaszokat!:)

2013. nov. 30. 11:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Hátul fájt a derekam és a hasam több helyen is
2013. nov. 30. 11:58
 6/6 fenyleny ***** válasza:
lehet vakbel is...menj el mindenfelekeppen belgyogyaszhoz es nögyogyaszhoz. üdv,
2013. dec. 1. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!