Normális, hogy ennyire erős a menstruációm?
23 éves vagyok, 2 éve élek állandó/aktív szexuális életet.
Félévig szedtem egy fogamzásgátlót, pont féléve hagytam abba. Ma hajnalban megjött, nem volt semmi szokatlan. Most itthon vagyok, így nem tampont hanem betétet használok. Egész nap kb. 3x kellett cserélnem (hajnali 4től), mert egyrészt útálom ha már bepiszkolódik, másrészt most az első nap amúgy is erős.
Viszont az előbb épp főzni akartam, de muszáj voltam a wc-re kirohanni, mert azt éreztem, hogy.. hogy is írjam szépen..ha nem rohanok ki, akkor a bokámig meg sem áll...
És nem csalódtam, ezalatt a 2 perc alatt annyit menstruáltam mint máskor 3 nap alatt...:O
Mitől lehetett ez? Idegeskedés rátesz, vagy annak nincs köze? Kicsit megijedtem, el is szédültem így hirtelen..
Ne aggódj, ezer oka lehet... néha nekem is olyan erős, hogy csak nézek.
Ez a mensi fura dolgokra képes, ne aggódj sztem! :)
Relax, relax :)
Van, akinek erős, löketszerű vérzése van, s egyszerre jön ki sok. Ez ilyen.
Ha eddig nem volt Neked ilyen s most van, az nem tudom, mitől lehet, én csak tudok róla, hogy van ilyen erős fajta és az nem abnormális...
Az ijedtségtől szédültél meg.
Sajnos van ez így. Teljesen normális ha néha erősebb, mint amilyen szokott...vagy néha löketszerű..
Rám is néha a frászt hozza...de ettől még normális. :/
Dőlj le egy kicsit
Hátha az jót tesz
Egyél joghurtot v. igyál kakaót
(serkenti a vérképződést)
Vissza fog venni, ne aggódj.
Nekem is van, hogy annyira erős, hogy még 2 óra sem kell és fullra megtelik egy betét......és van, hogy egész nap ilyen....több, mint 1 csomag betét is elmegy olyankor. Aztán hirtelen visszavesz és minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!