Mitol van ez a folyasom?
Figyelt kérdés
Mar tobb mint egy eve folyamatosan van folyasom, feher,nem darabos, nincs szaga,de nagyon suru, olyan, mint egy krem.voltam tobbszor nogyogyasznal, eloszor azt mondtak, gomba, de nem mult el tobbfele kezelestol sem.aztan elmntem masik nogyogyaszhoz, o eloszor azt mondta,hogy valoszinuleg a huvely nyalkahartyaja serult,adott ra kupot,de ettol sem mult el.aztan azt mondta,hogy nincsenek benne bakteriumok, tehat nem tud vele mit kezdeni,nem tudja mitol van, hasznaljak huvelyoblitot.Nem viszketek, meg ilyesmi, szoval vegulis nincs vele gond, de azert kicsit idegesit, hogy mi lehet ez megis.Es azota nem nagyon szeretek szexelni sem, mert zavar.volt mar ilyesmi valakinek?2009. nov. 21. 04:34
1/7 anonim válasza:
Nem írtad, hogy szedsz-e pl fogamzásgátlót, bár biztos eszébe jutott volna a nőgyógyásznak is ez, de esetleg válts gyógyszert (előtte beszélj a dokival!)...
Ha nem szedsz, akkor nincs több tippem...
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, regen szedek fog.gatlot, yadine-t.Lehet, h tenyleg ez a problema.Nincs vki, aki ugyanezt a gyogyszert szedi?Milyen tapasztalaitok vannak?
2009. nov. 22. 00:10
3/7 anonim válasza:
használj hüvelyöblítőt akkor. az szokott segíteni. a fgamzásgátlótól is lehet és nemcsak a yadine-tól-
4/7 anonim válasza:
Én is ilyen cipőben jártam/járok. Nekem is csak fehér folyásom volt. Elmentem, semmi gomba, semmi baktérium. Hüvelygyulladás. Aztán nem múlt el. Kaptam Kliont. Aztán megint Kliont, mert a doki nem tud mit kezdeni vele:) Én is szedek fogamzásgátlót, lehet tényleg az okozza. Szóval megértem milyen rossz lehet, nekem is kellemetlen.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, en is kaptam kliont nem is egyszer.De annyira gaz, hogy semmilyen gyogyszer nem hasznal.Mar parazok lefekudni a pasikkal, mert meg azt hiszik, h valami igenytelen p.csa vagyok...:-S
2009. nov. 30. 21:33
6/7 anonim válasza:
Nekem volt egy idő, amikor szinte alig volt valami. Abban a hónapban rengeteg gyümölcsöt és zöldséget ettem. Szerintem próbáld meg te is. Salátákat, sok almát...Szerintem segíteni fog, egy próbát megér:) üdv
7/7 anonim válasza:
a hüvelyöblítés télleg segít. próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!