Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek milyen méretű...

Szerintetek milyen méretű tampont használjak?

Figyelt kérdés
16 vagyok, még szűz. Elsőnek minivel kezdtem, de mivel átáztam, átváltottam normálra. De sajnos az első két napon ezzel is bajban voltam, mert ha nem cseréltem 1 óránként, ez is szivárgott... Szűzként megpróbálhatom a super méretet? Félek, hogy átázok, főleg, hogy sportolok. A másik kérdésem: holnap lesz a menstruációm 3. napja. Milyen méretet használjak? Már nincs annyira borzasztóan sok, de ezért még van... Csak nem tudom eldönteni, hogy mini vagy normál. Mert néha a normál nem megy fel a 3. napon, vagy ha igen, nehézkesen... Pedig azért még vérzek eléggé.. Szóval, mit ajánlotok? 16/L
2013. nov. 27. 20:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor próbáld meg a supert. Azt, hogy neked mekkora kell 3. napon, csak te tudhatod.
2013. nov. 27. 20:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez pont az a kategória amiben nem lehet ajánlgatni, hiszen csak te tudod melyik méretet tudod felhelyezni. Próbáld meg a normált, ha nem megy akkor a minit. Legközelebb pedig próbáld meg, hogy betétet is használsz a tampon mellé így biztosan nem ázol át.
2013. nov. 27. 20:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2013. nov. 27. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!