Megkérhetem e hogy a nőgyógyászt hogy vizsgálaton ne használja a kacsát és hogy ne vizsgálja a melleimet?
Hát persze : mielőtt vizsgálatra mész, írd össze, hogyan vizsgáljon az orvos és mit vizsgáljon!
(Ne csodálkozz, ha rövid úton kivág a rendelőből!)
Javaslom, hogy a "kívánságlistádat" csak olyan orvosnak add oda, ahova soha többé nem akarsz menni!... :-P
Hogy nézi meg akkor a méhszájadat? És miért ne nézze a melled? Marhára nem értem, hogy miért nem akarják az emberek, hogy kiderüljön van-e valami bajuk, mi a bajuk.
A legegyszerűbb, ha távgyógyászhoz fordulsz, aki telefonon keresztül gyógyit.
Amiket leírtál, azt - ha egyéb okból (pl. elhúzódó fertőzésnél kenetvétel, belső sérülés, elváltozás stb) nem indokolt - csak évente egyszer, a rákszűrésen csinálják. Ennyit meg csak kibírsz, nem?
Amúgy többnyire csak egyik kézzel benyúl, másikkal pedig a hasadat kívülről nyomkodva megvizsgál, amikor kihúzza az ujját, ránéz a kesztyűre, van-e folyásod, megnézi a külső nemi szerveidet, és már kész is.
Nem illik egy orvosnak megszabni, hogy hogyan vizsgálhat és hogyan nem! A fogorvosnál is megszabod, hogy doktor úr, tömje be a fogamat, de nem fúrhat?! Az a fontos, hogy ha odamész, kiderüljön, bármilyen bajod van! Azt az 1-2 perc kellemetlenséget ki lehet, sőt ki kell bírni.
Milyen érdekes, hogy ugyanazok a tinik, akik a szex topikban kikérik maguknak, hogy ők igenis már 13 évesen is felnőtt nők(!) és ehhez mért jogaik vannak, egy egyszerű nőgyógyászati vizsgálat apropóján itt aggódnak, hogy most akkor tényleg megnézik a nuniját, tényleg le kell vetkőzni, tényleg hozzáérnek a cicijéhez?!
engem nem vizsgált kacsával,hanem műanyag hengerszerű dologgal:-)semmi rossz nem volt benne:)
(ja,amugy magádoki és lehet azért mert már szűltem:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!