Amennyiben nem magán rendelésen voltam nőgyógyászati rákszűrésen, hanem kórházi rendelésen, akkor az eredményért nekem be kell telefonálni, vagy majd ha baj van akkor szólni fognak?
Figyelt kérdés
Mondták, hogy 3 hét múlva lesz eredmény, 4 hete voltam. Nekem kell érdeklődnöm? Telefonon? Személyesen? Az a baj, hogy időpontot a szűrésre is csak 1 héttel később adtak, nem hiszem, hogy az eredmény odaadásáért is újra időpontot kellene kérnem. Kérlek segítsetek mit kellene tennem?2013. nov. 27. 06:52
1/6 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy akkor értesítenek, ha baj van, ha minden rendben, akkor nem.
2/6 anonim válasza:
Telefonálnak,ha a rákszűrés nem jó eredményt mutat. Azért érdemes elmenned vagy telefonálnod a leletért,mert a rákszűrés mellett csinálnak tenyésztéses váladékvizsgálatot és ha ott nincs minden rendben,akkor nem szólnak miatta külön.
4/6 anonim válasza:
Nekem is azt mondták, akkor szólnak ha baj van, ha nincs akkor nem.
Azt is mondták, hogy telefonon nem adhatnak tájékoztatást, hanem személyesen kell bemenni a leletért, már ha kell. Ha baj van akkor levelet küldenek, hogy menj vissza kontrollra. A negatív leleteket kiadja az asszisztens, nem kell külön időpontot kérni érte.
János-kórházba tartozom.
5/6 anonim válasza:
Ha valami gond lenne, akkor értesítenének.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, akkor lehet betelefonálok holnap reggel. Max azt mondják be kell menjek. Akkor örülök, ha nem hívtak, de most tervezünk babát, és lehet nem lenne baj, ha lenne papírom a negatív eredményről is.
2013. nov. 27. 21:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!