Sos. Anyum Nemetbe van munkaugyben meg 1 hetig. (apaval)! Egyedul vagyok itthon batyammal (18eves). Es most jott meg eloszor. Mit kell ilyenkor tenni? Elmondjam neki, hatha segit?! 13L
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 17:05
11/21 anonim válasza:
12/21 anonim válasza:
3-4 napig fog tartani. Nyugodj meg semmi baj. Minden nőnek meg van. Egészen 50 éves koráig plusz-mínusz 5 év.
13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon koszi mindenkinek !!!!!! Megprobalok neki szolni,de kellemetlen lesz
2013. nov. 26. 17:20
14/21 anonim válasza:
Sikerült megoldani a problémád?
16/21 A kérdező kommentje:
Odamentem batyamhoz hogy gaz van..most jott meg eloszor....es eloszor csak nezett de utana elkezdett izelni hogy beszeltem e errol mar anyaval meg ilyenek..Felhivta a baratnojet hogy segitsen..es korulneztunk ittnon de csak tampon volt..es mondta hogy azt most meg nem kene..szoval mindjart jon a baratnoje batyamnak es hoz betetet!!! koszi mindenkinek..holnap suliba ugye nem lesz igy szar?
2013. nov. 26. 17:45
18/21 anonim válasza:
Ne aggodj minden rendben lesz holnap a suliban!
19/21 anonim válasza:
ne aggodj !! ha idoben cserelsz es figyelsz akkor semmi baj nem lesz..menj inkabb hosszabb felsobe a biztonsagert!! aranyos batyad!! az enyem csak rohogott mikor megtudta hogy megjott 15L
20/21 anonim válasza:
A lehető legjobb megoldás volt. Nagyon jófej bátyád van. Ne félj, nem lesz gáz a suliban, csak arra figyelj, hogy időben cseréld ki a betétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!