Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 doboz szépség vitamint, ha...

1 doboz szépség vitamint, ha beszedek az elég? 60 db-os és így az 2 hónap alatt fogy el, mert napi egyet kell szedni.

Figyelt kérdés
2009. nov. 20. 17:13
 1/5 A kérdező kommentje:
Mármint, hat-e nektek hatott-e és milyent szedtetek és mennyit és a hajatokon, bőrötökön vagy körmötökön észleltetek változást?
2009. nov. 20. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:
És, aki hajhullásra szedte? Abbamaradt a hullás és dúsult tőle?
2009. nov. 20. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát attól függ hogy kell szedni...ha kúraszerűen akkor rajta van h beszeded aztán mondjuk 1 hónap kihagyás és szeded megint.

Nekem hajhullásra bőrgyógyász írt fel egy ilyen vitamint:Merz spezial dragees.(aminek külön örültem,hogy könnyű lenyelni,nem kell hozzá innom se...)+ még vettem gyógyszertárba hajhullás elleni sampont(Babe-1800-900 körül van ,de hatásosabb mint a sok gagyi...)

nekem ettől elmúlt a hajhullásom(nagyon durva volt...)

2009. nov. 22. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:
* ez hajra,bőrre,körömre van
2009. nov. 22. 21:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2009. nov. 23. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!