Utána tud nézni az orvos? Rákszűrés (nőgyógyászati)
Figyelt kérdés
Van valamilyen központi rendszer, ahol az orvos megtudja nézni, hogy mikor voltam utoljára rákszűrésen? Lehet ez régió függő? A minap lecseszett a doki, hogy nem voltam már két éve. Mondtam neki, hogy itt nem voltam két éve, de voltam magánorvosnál,másik városban akinél kértem rákszűrést. Nem igazán értem, nincs valami központi rendszer?2013. nov. 25. 19:08
11/12 anonim válasza:
Én sem kaptam még sosem leletet. Az első orvosom mindig elküldte a leletet emailen, a mostani meg úgy látom, elteszi magának. Csak az eredményt mondja meg és beíratja velem a kiskönyvembe, amit tőle kaptam.
12/12 anonim válasza:
Én tegnap voltam délután 4-kor és e hét csütörtökön már meg is lesz az eredmény!Szóval nem lehetetlen,a rövid idő.de hozzáteszem ez magánrendelő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!