A migrén stopról hallott már valaki? Megvette esetleg valaki? Jó? Érdemes társulva megvenni? Linket is adok.
Eddig a legjobb szer, amit hallottam migrénre az Algopyrin plusz No-Spa kombináció.
De homeopátiás szerben is van sok ötlet fejfájásra: pl. Natrium chloratum CH9, de a legjobb lenne, ha elmennél egy jó homeopátiás orvoshoz.
Kipróbálom, köszönöm :-)
Amúgy készülök homeopátiás orvoshoz is menni.
A weboldal felépítése nagyjából azonos az átverásre hajazó weboldalak szokásos felépítésével.
Először leírja, hogy milyen tünetekkel szokott járni a migrén, ennek információtartalma nulla, hiszen aki migrénes, az ezt pontosan tudja. Megvolt a "célzás".
Ezután mindenféle ember ("Miki", "Viki", "Péter" stb.) elmondja, h napi 20 perc ráfordítással megszűnt a problémájuk. Hát persze, nagyon hiteles.
Ezután jöhet a megrendelés. Csoda lenne, ha ez igaz lenne.
Ti hisztek a csodákban?
Nem, sajnos nekem is átverős oldalnak tűnik :-(
Csak mivel rengeteget szenvedek a migrén miatt, csak elgondolkodtam rajta.
Amúgy ha tiszta átverés az egész, akkor is kíváncsi lennék, miket írnak benne, csak persze nem nyolcezer forintért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!