Van különbség? Kimutatja ha valami baj van?
Figyelt kérdés
A rendes ultrahang és az között, amit nőgyógyásznál elvégeznek van különbség? A rendes ultrahang kimutaja ha van valami baj a petefészek környékén?2013. nov. 24. 07:37
1/7 anonim válasza:
Nőgyógyásznál is van rendes, azaz hasi ultrahang, és hüvelyi is.
2/7 A kérdező kommentje:
De a hasi az ugyan annyit mutat ki mint a rendes ultrahang?(nem nőgyógyászaton)
2013. nov. 24. 08:02
3/7 anonim válasza:
Elméletileg igen. Ez az UH gép minőségétől függ.
4/7 anonim válasza:
De igazság szerint pontosabb nőgyógyászati statuszt hüvelyi UH-val lehet látni.
5/7 anonim válasza:
Olyan nőgyógyászt még nem láttam és nem is hallottam ahol a hüvelyin kívűl hasi uh is lett volna!
Te olyan nőgyógyásznál jártál már 57%?
6/7 anonim válasza:
Nincs is olyan, ezt csak olyan valaki írhatja, aki még sose volt nőgyógyásznál!
7/7 anonim válasza:
6 évig dolgoztam nőgyógyászaton. Számtalanszor csak hasi UH történt. Egy vékony hasfalú,telt hólyagú hölgynél gyakran nincs szükség hüvelyi UH-ra. Bevált gyakorlat,hogy az orvos először hasi UH-t csinál,ha nem látja rendesen át a kismedencét,akkor elküldi a beteget pisilni és utána csinál egy hüvelyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!