Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális az ilyen folyás?...

Normális az ilyen folyás? Nekem mindig ilyen, ilyen is volt. Nem oké valami vele?

Figyelt kérdés
Volt már túrós a folyásom,mert volt már bajom odalent,de ez most nem olyan.Mindig is ilyen volt egyébként,szóval olyan hogy ha pl.:felizgulok,vagy hát nekem alapból van fehér folyásom(mindig használok risztaságit is,mert kell:S)és csak később megyek el WCre akkor így összeáll,mint a :S takony,máshogy nem tudom leírni,bocsi,szóval nem folyik az egész,hanem vannak benne ilyen darabfélék,de azok is ilyen nyúlósak.Ha meg felizgulok akkor alapból olyan,ha elmegyek WCre akkor ilyen nyúlós,nem csak folyik,mint valami lé.Ez másnak is ilyen???Mert szerintem nincs bajom,mert tudom az milyen,meg hát ez nekem mindig is ilyen volt.Nektek ilyen?
2009. nov. 19. 23:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt,de ennyit nem....Túros még nem volt az szerintem fertőzés,természetes folyása minden nőnek van.
2009. nov. 19. 23:14
 2/7 anonim ***** válasza:

a fehér folyás az nem folyik. nemolyan mint a fehér víz.

hanem eleve sűrűbb.

2009. nov. 19. 23:14
 3/7 A kérdező kommentje:
igen igen,tudom h sűrűbb,mint a sűrített tej,olyasmi sztem,csak hát nekem ilyen nyúlósok is vannak :S
2009. nov. 19. 23:17
 4/7 anonim ***** válasza:

szóval

ha ez megnyugtat nekem ugyanez

én kicsi wc-papirt teszek oda és mindig cserélgetem igy nem lesz olyan a bugyim de nekem sincs semmi bajom és nyúlós kicsi

előjátékkor meg valósággal folyok :D nincs semmi bajod, ez normális

19L

2009. nov. 20. 00:15
 5/7 anonim válasza:

semmibajod. tök természetes :)

nekem is van nem rendszeresen deh néha van . és egészséges vagyok :P

aki meg kettővel elöttem írt az egy nagy fa* .. nem is tud semmit a nőkről ha ez undorító -.-"

2009. nov. 20. 11:03
 6/7 anonim ***** válasza:
peteéréskor a folyás általában mindig nyúlós lesz.
2009. nov. 20. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is normális, nekem is van. :) Még kb 16 évesen rohantam vele nődokihoz, hogy biztos valami fertőzésem van, de mondta, hogy semmi bajom. :P
2009. nov. 21. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!