Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hat a fogamzás gátló?

Ssup kérdése:

Hat a fogamzás gátló?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy nekem minden hónapban vasárnap jön meg, és most is így kellett volna, erre ma megjött. Az első héten kihagytam egy tablettát, de másnap amint eszembe jutott bevettem mind a kettőt. A tájékoztató azt írja, hogy ilyenkor nem szűnik meg a hatása. De lehetséges hogy mégis? 18/N

2013. nov. 22. 16:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én gyógyszerem (Yadine) tájékoztatója azt írja, hogy ha az 1. héten hagysz ki tablettát, az a legrosszabb, olyankor egész hónapban kiegészítő védekezés kell. Nem valószínű, hogy terhes lennél (főleg, hogy megjött), lehet, hogy összezavarodott egy kicsit a ciklusod, és ezért jött meg hamarabb.
2013. nov. 22. 16:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem, terhes nem lehetek, az biztos. Csak attól félek hogy nem hat, és ha a szünet után elkezdem akkor sem fog hatni. ezt szedem [link]
2013. nov. 22. 16:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nem hat, akkor a kihagyáskor nem hat, ezért kell ilyenkor mellé óvszerezni ( kiegészítő védekezés). A következő ciklusnál ne parázz, de ha nagyon izgulsz egy hét óvszerrel biztosítsátok még tovább magatokat.
2013. nov. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!