Három Tatabányai magánnőgyógyász közül melyiket válasszam? Ismerősök véleménye meg a neten olvasottak alapján a Pődőr doktor a Varjú doktor és a Ferencz doktor között vacillálok és nehezen tudok dönteni.
Figyelt kérdés
Minden tapasztalatot és véleményt szívesen várok. Személyesen még egyik orovossal sem találkoztam így minden vélemény nagyon érdekel.2013. nov. 22. 14:22
1/3 anonim válasza:
Ebben inkább a személyes ismerőseid véleményére hallgass. Azt az orvost válaszd, akiről a legtöbb jó véleményt hallod.
2/3 A kérdező kommentje:
Épp emiatt írtam, mert az ismerősök véleményét már meghallgattam, de azok alapján nem tudok a három orvos között dönteni
2013. nov. 22. 15:30
3/3 anonim válasza:
Én a Ferenczhez járok, meg vagyok vele elégedve. A másik kettőről nem tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!