November 2. án megjött a havim és 30. én következett volna a következő de ma már megjött. Lehet probléma?
Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 17:13
1/3 anonim válasza:
Ha szigorúan számolunk ez csak 21 nap. Nem írtad hány éves vagy. Minden nő életében lesz vagy volt egy olyan életszakasz, amikor össze-vissza jön. Van, hogy magától rendeződik, a következő ciklussal. Nekem is volt már olyan, hogy 23 napra jött, kétségbe estem, de a következő már ok. volt. De volt, hogy 40 napra. Persze rossz, mert nem tudsz felkészülni rá. Ha nagyon zavar, kérj tanácsot nőgyógyásztól.
2/3 anonim válasza:
Nem probléma, pláne ha 18 év alatt vagy.
3/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem probléma ez, ha nincs semmi más tüneted!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!