Mi az oka a méhpolip kialakulásának? Kell aggódjak (Nagyon fontos )
Sziasztok!
23 éves vagyok.
Ma voltam nőgyógyászati UH-n,és találtak valahol a méhemben polipot,ráadásul azt írta a lapomra,hogy a cervix tágult.Valahol annak a környékén találták.
A doki azt mondta várjuk meg a következő menszeszt,és ha még mindig ott van,akkor megműtenek.Menszesszel távozhat?Vagy felszívódhat?
Egyébként a problémám még a folyamatos folyás,rengeteg,bőséges...a doki azt mondta ez okozhatja nagy valószínűséggel,ráadásul nem tudja,hogy mitől lett és nem tudja,hogy mióta lehet ott.
Azt írja,hogy: cervixben 4,3X4X6,8 mm polypusnak imponáló képlet...
Hát igen ez akkor méh nyak csatornájában van, akkor ezért is van nyitva.
Akkor tudná, ha mondjuk 2 hónappal ezelőtt is lett volna UH és akkor nem lett volna ott. Ha a következő UH-án is ott lesz akkor régebb óta meg van.
Sziasztok!
Már nagyon régen írtátok ezeket, de nekem most fedezett fel az orvos egy uilyen méhnyakról növő lencsszerű polipot. Azt mondjátok, hogy ez magától is lelökődhet, mire sorra kerülne a leszedése? Aki a kérdést írta, elmesélné, hogy alakult a gyógyulása? Egyáltalán leszedték? Nagyon félek ettől... Irtózom minden műtéttől, de a nőgyógyászatitól pláne. Eddigi életemben a nőgyógyászokkal való tapasztalataim sem jó emlékek. Az egyik félrekezelt, amit aztán jól megszívtam, mert fájdalmas, hosszas kezelésre kellett járnom emiatt, nem lett volna így, ha időben helyes diagnózist, és ennek megfelelő terápiat ad. Be vagyok sz. Rva rendesen! Irigylem a f. Szikat, hogy nekik nincs nőgyógyász az életükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!