Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Minden nő rendszeresen aggódik...

Minden nő rendszeresen aggódik a súlya miatt?

Figyelt kérdés

Előzmény: egy másik topic, az ottani Kérdező 10:09-es kommentje: "Minden nő aggódik rendszeresen a súlya miatt. ..."

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..

2009. nov. 19. 10:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Én vagyok aki azt a kérdést feltette hogy ki hány kiló volt!Nem értem ezt a kérdést miért kellett "az én tiszteletemre" férfi létedre minek kell kötözködni?
2009. nov. 19. 10:42
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Hahó, nem intrikáló kérdés volt, szerény véleményem szerint. DE az a minden nő egy kicsit 'sokk'. Én nem aggódom, azaz a minden nem helyes.
2009. nov. 19. 10:45
 13/19 A kérdező kommentje:

10:42 - nek.

Pusztán ugyanabból a kíváncsiságból, mint ahogy Te feltetted a Te kérdésedet. Nem kötözködöm, kíváncsi vagyok. Ahogy Te, vagy bárki más itt feltesz mindenféle kérdést, mert itt (is) megteheted.

Szép napot!

2009. nov. 19. 10:54
 14/19 anonim ***** válasza:

én a genetikailag vékonyakhoz tartozom, így én nemaggódom a súlyom miatt, mert sosem történik semmi.

eccer lefogytam, a stressztől, na akkor aggódtam kicsit, mert túl soványnak ítéltem meg magam. de azóta visszahíztam saját magamtól, de 52-nél feljebb sosem megy a mutató.

2009. nov. 19. 12:45
 15/19 anonim ***** válasza:
51%
Sosem értettem, minek feltenni ilyen idióta kérdéseket, mint az előzmányként szolgáló... Nem tökmindegy? Mit a fenét akart ezzel megtudni a kérdező? Hogy vannak nála kövérebb emberek is? Igen, vannak. Bírom nagyon az unatkozó embereket...
2009. nov. 19. 15:27
 16/19 anonim válasza:

már 12 éves korom óta a tükörbe sem bírok nézni,utálom magam a súlyom miatt

17/L

2009. nov. 21. 09:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Én abszolút, és már hetek óta fogyózok. Alig eszek valamit, sokat tornázok meg minden. Mondhatnám, hogy genetikailag vagyok husisabb, de ez azoknak a kifogása, akik lusták ahhoz, hogy tegyenek valamit az álomalakért!
2009. nov. 21. 12:02
 18/19 anonim ***** válasza:
igen én aggódom mert mert nem hízok semmit bármit és bármennyit is zabálok :S
2009. nov. 22. 13:20
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem aggódom, mert stagnál (165/63), habár szeretném, hogy kicsit alacsonyabb értéken tegye, azonban semmiféle fogyókúra nem segít, mindig visszaugrik ide. Most már feladtam, inkább csak mozgok, hogy ha már vékony nem vagyok, legalább ne legyek plöttyedt :)

Persze ha olyan plusz lenne rajtam, ami már az egészségem veszélyezteti, akkor mindenképp fogyókúráznék és halálra aggódnám magam :)

2009. nov. 23. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!