Minden nő rendszeresen aggódik a súlya miatt?
Előzmény: egy másik topic, az ottani Kérdező 10:09-es kommentje: "Minden nő aggódik rendszeresen a súlya miatt. ..."
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__5..
10:42 - nek.
Pusztán ugyanabból a kíváncsiságból, mint ahogy Te feltetted a Te kérdésedet. Nem kötözködöm, kíváncsi vagyok. Ahogy Te, vagy bárki más itt feltesz mindenféle kérdést, mert itt (is) megteheted.
Szép napot!
én a genetikailag vékonyakhoz tartozom, így én nemaggódom a súlyom miatt, mert sosem történik semmi.
eccer lefogytam, a stressztől, na akkor aggódtam kicsit, mert túl soványnak ítéltem meg magam. de azóta visszahíztam saját magamtól, de 52-nél feljebb sosem megy a mutató.
már 12 éves korom óta a tükörbe sem bírok nézni,utálom magam a súlyom miatt
17/L
Nem aggódom, mert stagnál (165/63), habár szeretném, hogy kicsit alacsonyabb értéken tegye, azonban semmiféle fogyókúra nem segít, mindig visszaugrik ide. Most már feladtam, inkább csak mozgok, hogy ha már vékony nem vagyok, legalább ne legyek plöttyedt :)
Persze ha olyan plusz lenne rajtam, ami már az egészségem veszélyezteti, akkor mindenképp fogyókúráznék és halálra aggódnám magam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!