Volt mar olyan, hogy ataztal menstruacio alatt? Sztori van rola? Elmeseled?
ez a reggeli csobbanas nekem is mindig megvan.
mar vagy 16 eve van ciklusom es megis szinte mindig 1-2 folt esik, de van hogy tocsa.
a ferjem ra is kerdezett 1x nemreg hogy miert nem hasznalok jobb betetet. hat a betet mellett kicsurog meg mielott elszippantana az. ujabban ejszakara teszek egy darab vatat is, azzal elkerulom a pancsit. ugy nez ki hogy bevalik.
nekem a leggazabb sztorim meg a suliban hetedikben tortent. potvizsgazni mentem es elegge elhuzodott az egesz. akkor meg nem volt nekunk betetunk. Vata es csatagagya (furdonadrag bugyija, mert azt konnyu volt kimosni) volt csak.
amikor sorra kerultem a tablanal mar hatalmas folt diszelgett a nadragomon. hiaba volt piros szinu a nadragom, persze a ver sotetebb szinu volt. lehet meg is sajnaltak a tanarnok en meg semmi penzert nem kerezkedtem volna ki a wc-re.
amugy most mindig fekete nadragot hordok az elso napokban.
nekem is a remalmom az hogy egy vilagos szinu szovet szeken verfoltot hagyok 1x.
5 évig használtam betétet. Hihetetlenül rossz dolog, minden éjjel tocsogtam a cuccban, meg általába a betét melett jön ki a cucc és nem a betétben.
Az első cikis élményem 11 éves(!) koromban volt amikor még anyukám segítségével "probálgattuk" a különböző betéteket hogy melyik lesz a jó, és a kis méretűnél ha előre helyeztem hátúl folyt ki, ha hátra helyeztem akkor elöl. És egy balatoni hajó kirándulásnál sikeresen egy hatalmas tócsa lett a rövidgatyámon, gyors elmentünk betétet venni, meg egy másik nadrágot. Nagyon gáz volt.
1 éve használok tampont, de annyira parás vagyok hogy betétet is teszek alá, és a fekete farmer elengedhetetlen. =S =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!