Peteeresem van, es iszonyatosan faj, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Mindig ez szokott lenni, november 4.en menstrualtam, es tegnap ota annyra faj, a kozerzetem is rossz. Mit tehetek ezellen, gyoogyszer segithet? Valami otthoni praktika esetleg?2013. nov. 19. 09:12
1/3 anonim válasza:
Hát ez furcsa, el kéne menni orvoshoz. Mert a nők inkább valahogy mindig akkor érzik legjobban magukat.
2/3 anonim válasza:
Én is az orvost javasolnám, mert ilyenkor nem kéne semminek fájnia...
3/3 anonim válasza:
Elképzelhető. Számolj utána. Van gyógyszere, és majd valamikor, ha itt az időd a szülés.Otthoni praktika keresztcsontra meleg, vagy a fájós részre. Én addig tartottam rajta kezem, amíg nem éreztem, hogy mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!