Így elmúlhat a hüvelygomba?
Körülbelül másfél hete hétvégén egy fertőzést "kaptam" ami viszkető, égő érzést keltett a hüvelyemben,valamint fehér, az átlagosnál sűrűbb folyást észleltem.A gombás fertőzésre gyanakodtam.Neten utána is néztem és egyre nyilvánvalóbbá vált hogy ezzel állok szemben.Canesten krémmel nem akartam kezelni míg nem látja szakember,de úgy gondoltam valamit tennem kell.Ezért úgy határoztam hogy kipróbálom a következőt:elkezdtem használni egy tejsav ,mályva és kamilla kivonatot tartalmazó 4,5-ös Ph értékű intim lemosót.Azóta megszűnt az átlagosnál sűrűbb folyás,a viszketés és az égő érzés.Lehetséges hogy elmúlt volna ettől az intim lemosótól a gombás fertőzés?Hogy ez a tejsav mennyiség elég lett volna a candida/vagy más gomba féle elszaporodásának lecsökkentéséhez?Még feltétlenül elmegyek mihamarabb nőgyógyászhoz,de ez a kérdés nagyon érdekel.
A válaszokat előre is köszönöm!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!