Most van meg 3. Betettem északára egy betétet, csak reggel a hátamon ébredtem, és a pizsamám barna volt. Azért tampont nem akarok használi. Mit tegyek?
az elején én is sokszor jártam így,először vettem ilyen hosszú betétet (már nem tudom mi pontosan a neve,de asszem az éjszakai betétek mind ilyen hosszúak), a végére már annyira stresszeltem ilyenkor, hogy mensi alatt amikor erősebb volt a vérzésem, minden éjjel automatikusan felébredtem!
és ez a szokásom 13-4 évvel az első mensim után is megmaradt:)
azóta nem is volt "balesetem":)
meg fogamzásgátló szedése is segíthet a dolgon, amióta szedek tabit, azóta sokkal kevesebb a folyás mennyisége!
tampont nem ajánlom éjjelre, mert nekem a sok tamponhasználattól lett méhszájsebem (legalábbis az orvosom a tamponra gyanakszik), ugyanis én éjjel-nappal tampont használtam, mert rettegtem az átázástól.
Ne használj éjjel tampont, nem egészséges. Nekem beváltak az éjszakai betétek. Nagyon hosszúak, elől-hátul rendesen "felérnek". Az Always éjszakait szoktam venni régen, mikor serdülőként jóval erősebb volt a mensesem éjjel is. Ezzel kihúzod egész éjjel.
Az egyik előttem szőlőnak igaza van, jó megoldás lehet, hogy csak akkor tedd be, ha tényleg lefekszel és nem akarsz már felkelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!