Mi okozhatja a természetes hüvelyi folyás változását ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Egy-két napja a hüvelyfolyásom intenzívebb lett, és az illata is erősebb. Én alap állapotában is érzek illatot, nőgyógyász pedig soha nem vett észre problémát, most viszont ugyanezt az illatot érzem, csak erősebben. Viszketni nem viszket, a színe nem változott, egyszerűen több jön, és erősebb az illata.
Lehet összefüggésben a peteéréssel, vagy azzal, hogy minden nap használok intim mosakodót?
2013. nov. 14. 14:53
1/6 anonim válasza:
Lehet, hogy az intim mosakodó a ludas. Nem jó naponta használni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is arra gyanakszom. :) Saforelle-lel volt esetleg valakinek ilyen tapasztalata? :)
2013. nov. 14. 14:58
4/6 A kérdező kommentje:
Ha nem gond, akkor ezt a tanácsot nem fogadom meg, de azért köszönöm. :)
2013. nov. 16. 10:11
5/6 anonim válasza:
Használj nyugodtan intim mosakodót, de ne kerüljön be a hüvelyedbe. Elképzelhető, hogy ez megzavarhatott. De az is, hogy odabent van valami gubanc. Ha nagyon intenzív, sok, tejsavas irrigálást csinálhatsz. Minden "dolog," ami kikerül szaga lesz, mert bomlik. Pisinek, folyásnak, vérnek.
6/6 A kérdező kommentje:
Nem került a hüvelyembe, erre figyeltem. Most kevesebbszer használom, úgy néz ki, hogy rendbe jön. :)
2013. nov. 19. 21:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!