Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Túrós állagú folyásom van és...

Túrós állagú folyásom van és hőemelkedésem. Mit lehet vele tenni itthon? Dokimentesen?

Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 20:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmit!!!

Menj orvoshoz!!!

Még a végén megfertőzöl valakit!!!

2009. nov. 17. 20:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megpusztulni????
2009. nov. 17. 20:54
 3/6 anonim válasza:

Ez nem játék!

Ha megváltozott a folyásod állaga, akkor gondolom a szaga is. Hamarosan azt veszed észre, hogy itt is fáj, ott is fáj.

Ha későn kapsz segítséget, nem biztos, hogy 100%ig orvosolható a baj.

Szerintem komoly fertőzésed van. Menj orvoshoz!!!

Nem tudom miért akarod kikerülni az orvost. HA esetleg azért mert fiatal vagy, azt tanácsolom vegyél erőt magadon, nem foga doki sem kinevetni, sem kibeszélni.Neki ez olyan mintha csak a nyelved nyújtanád ki, hogy megnézze a torkod.

2009. nov. 17. 23:51
 4/6 anonim válasza:
Otthon igazság szerint ezt nem tudod gyógyítani. Hüvelygyulladásod lehet. Nekem is ilyen problémám van, csak nincs hőemelkedésem. Holnap megyek nőgyógyászhoz. Már volt régebben is, és gyógyszert, ill. hüvelykúpot ír fel. Ne hanyagold semmiképpen!
2009. nov. 18. 11:36
 5/6 anonim válasza:
Velem is ez volt, menj nőgyógyászhoz mert komoly következményei lehetnek... Nekem ezután megnövekedett a csiklóm, és iszonyuan fájt és viszketett... azt mondták azért van mert nem megfelelő a higéniám...
2009. nov. 19. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:
mi van akkor ha magától elmúlt?
2009. nov. 30. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!