Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyász így is kideríti,...

Nőgyógyász így is kideríti, hogy lehet-e gyerekem?

Figyelt kérdés

Elmentem nődokihoz, hogy már 2 éve nem esem teherbe, sokat szúr ott nagyon lent a hasam alja. Vérvétel volt, magas 1000 feletti prolaktin jött ki, szedtem a gyógyszert, ultrahangon is voltam ott nem talált semmit. Közben a párom elhagyott, de ettől függetlenül szeretnék majd babát, nem akarom, hogy majd 2 év múlva vagy 4 év múlva már ne lehessen meggyógyítani, ha olyan bajom van.

Így is kivizsgál a nőgyógyász?

Gyógyszerkúrát befejeztem, de nem mentem vissza az orvoshoz újabb vérvételért, pont ezért, mert már nincs párom. Egyáltalán kellenének az Ő leletei vagy ha a doki kérdi mondhatom azt, h nála minden rendben? Nem kell bevinni az Ő papírjait?

(Az exem még a rendelőig se jutott el, mert Ő kórházba nem megy és ezért otthagyott).

Járt más is így?

2013. nov. 13. 16:44
 1/5 anonim válasza:
Az ö leletei nem kellenek. De azèrt kicsit gyanus , h nem akarta megnèzetni magàt ilyen tèren...
2013. nov. 13. 16:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom, hogy ez volt-e a valódi ok, de kivizsgál engem a doki vagy sem, ha azt mondom szakítottunk?
2013. nov. 13. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:

én inkább endokrinológust javasolnék, mert a nőgyógyász a tüneteket kezeli, az endodoki pedig az alapbetegséggel foglalkozna, aminek következtében beállna a normál működés

és igen, megvizsgál és kezel pár nélkül is, úgyis hosszabb ideig tart a hormonokat beállítani

2013. nov. 13. 17:00
 4/5 A kérdező kommentje:
Endokrinológus van SZTK-san is?
2013. nov. 13. 17:04
 5/5 anonim ***** válasza:

van, de arra készülj fel, hogy 4-5 hónap múlva kapsz csak időpontot, mert kevés endokrinológus van az országban, a páciens meg egyre több...

háziorvostól kell beutaló

2013. nov. 13. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!