Ez akkor most petefészek gyulladás?
2-3 napja tompa (néha erősebb ) fájdalmat érzek a medence csontom és a petefészkem körül.13éves vagy,és még nem szeretkeztem.Ngayon félek hogy petefészek gyulladásom van.Ez lehet az?Ilyenkor egy sima házi orvos is diagnosztizálhaja, vagy feltétlenül szükséges nőgyogyászhoz menni?(a korom miatt még nem szeretném.)
nagyon félekk....

Nekem tavaly előtt volt, nagyon fájt, véreztem, pedig nem volt aktuális és a gyulladás miatt 38 fok fölött volt a lázam. Mindenképpen orvos kell és, ha ott fáj, szerintem rögtön nőgyógyászhoz menj. Anyukádat kérd meg, hogy vigyen el az övéhez. Nem kell félni tőle, kicsit kellemetlen lesz, de semmi borzalmas!
(ha nem szeretnél elmenni anyukáddal, írd meg privát e-mailben, hol laksz és megírom Neked hova menj)
Nagyonszépen köszönöm, ezeket a gyors válaszokat, és a segítőkésséget.Köszi az ajánlatot is, de szerencsére jó a kpacsolatom anyuval.:)
(egyébként ha még bárkinek bármi ötlete, szivesen várom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!