Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy tudom elmúlasztani vagy...

Hogy tudom elmúlasztani vagy minimálisra mérsékelni estig a menzeszem?

Figyelt kérdés

Vasárnap jött meg, tehát már elég enyhe. Viszont este jön haza 3 hét után külföldről a párom, és akármennyire is kívánom, engem feszélyezne, hogy így szexeljek. Valami ötlet, ami enyhíti? Még ha csak "tünetileg", az is elég :)

Sport? Citromlé? Vagy bármi, ami eszetekbe jut, érdekel.

2013. nov. 13. 14:21
 1/6 anonim válasza:
Nem, sajnos ez ellen nem lehet tenni semmit. Ha már az 5. napon nem szokott lenni, akkor SEM kéne erőltetni, mert a hüvely igénybevételétől megint megindulhat a vérzésed, és akár plusz 2-3 napig is menstruálhatsz még. De, te ismered a tested. Szóval sajnos ilyen módszer nem létezik, vagyis én nem ismerek:D
2013. nov. 13. 14:28
 2/6 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem kellene, de az a helyzet, hogy még elég friss a kapcsolatunk. Egy pillanat alatt beindulunk egymástól, és most nem találkoztunk 3 hétig.. :D

Úgy hallottam, hogy a vörösbortól és a melegvíztől kicsit hamarabb megjön, a citromlével kicsit lehet késleltetni, akkor erre miért nem talál ki már valaki valamit? :D

2013. nov. 13. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha most nincs szex és emiatt megy tönkre a kapcsolatotok, akkor ott már nagy baj van!!!
2013. nov. 13. 14:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy tökremegy, csak nem hiszem, hogy kibírnánk :)
2013. nov. 13. 14:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor törölköző alátok. Nálunk is volt pont ilyen, 3. napon szexeltünk. Amikor még alig véreztem. A szextől vérbőségem lett, és a seggemig véres lettem *bleee* Soha többé.
2013. nov. 13. 15:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz egy kis méhűri fertőzést összeszedni és az intenzíven folytatni a randidat, akkor hanyagold a menzesz alatti szexet. Az aktussal a hüvelyben lévő összes kórokozót (mert kis számban de vannak)felpumpálod a nyitott méhszájon keresztül a méhbe.

Nem akarok ünneprontó lenni. A vérzést hormonmentesen nem fogod befolyásolni. Maradjatok egy jó kis pettingnél.

2013. nov. 13. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!