Menstruációs probléma. Tudsz segíteni?
Figyelt kérdés
Nos,20 éves vagyok,14 éves korom óta menstruálok.Nem volt vele különösebben soha sem gond...idáig. Már 1 hete meg kellett volna jönni-e,de semmi.Terhes nem vagyok,mert 1 védekezzünk,de a biztonság kedvéért 2 tesztet is elvégeztem,mind a 2 egyértelműen negatív! Az utóbbi 1 hónapban sokat idegeskedtem,gondoltam arra hogy ez miatt lehet.. Valakinek valami tipp? Vagy járt már igy valaki?2013. nov. 12. 18:31
1/3 anonim válasza:
1 hét késés az semmi, főleg, ha nem rendszeresen fordul elő. Nekem is volt, hogy kemény időszak után két hetet késett, meg egyszer ki is maradt. Ha a teszt negatív lett, ne parázz, igyekezz megnyugodni, és várd ki, következő hónapban megjön-e rendesen.
2/3 anonim válasza:
Nem érzed magadon a tüneteket, hogy meg fog jönni? Nekem most idegeskedés miatt egy hetet késett, de én éreztem hogy meg fog jönni. A tesztjeim nekem is negatívok lettek. Ne parázd túl, van ilyen. Tesztelj, amíg negatív várj tovább, ha egy hónap múlva se jön meg, akkor irány az orvos.
3/3 A kérdező kommentje:
Volt olyan érzésem néha hogy mindjárt megjön,voltak rá utaló dolgok,de azóta se semmi. Ma felhivtam a nőgyógyász jan 17-re kaptam időpontot...Teszt azóta is neg.!
2013. dec. 2. 11:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!