Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mivel lehet a gond, kihez...

Mivel lehet a gond, kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Az egész 1 hónapja kezdődött kb.,amikor gyenge szúrós fájdalmat éreztem az alhasamban. Nem tudtam eldönteni,hogy mi az,ami fáj,de mivel nem volt erős fájdalom,arra gondoltam,hogy nem lehet komoly gond,biztosan elmúlik 1 héten belül. Aztán nem múlt és ma erősebben éreztem már a fájdalmat. Kicsit nyomogattam lent a hasam és úgy tűnik,mintha be lenne keményedve. Nem tudom mi lehet az,ami fáj. Az utóbbi időben a hidegre érzékenyebb a derekam és ma a hidegtől fel is erősödött a fájdalom;elég sokat is vagyok felfázva,minden évben vagy 5-6x. A felfázás 2,5 éve kezdődött,az elején nem is volt vészes. Az utóbbi időben viszont első nap véreset pisiltem,ahogy éreztem,hogy szúrni kezd a vizeletem és eléggé fáj is mindig. A házi orvosom szerintem ez nem baj,szerintem viszont nem normális. Az elmúlt 1-2 hónapban úgy is éreztem,mintha ki akarna jönni rajtam a felfázás megint,de valahogy mégsem jött ki teljesen. Szerintetek a felfázáshoz van köze,vagy lehet hogy a petefészkemmel esetleg a méhemmel van gond? Nőgyógyászhoz már van időpontom,de az 2 hét múlvára szól. Kihez fordulhatnék,ha már a házi orvos nem fordít figyelmet a véres vizeletemre? Urológus? Van esetleg valakinek tapasztalata ilyesmiről? Úgy érzem valami nincs rendben velem odalent,félek,hogy esetleg begyulladt a medencém és ez utóbbiról nagyon nem biztató dolgokat olvastam.

2013. nov. 11. 19:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Urológiára beutaló sem kell, én lehet kihagynám azt a háziorvost, aki szerint a véres vizelet nem baj. Menj urológushoz minél hamarabb, attól függetlenül, hogy mikorra van időpontod nőgyógyászhoz. Felfázással is a háziorvos kezelt eddig? Hogy hogy nem jártál még urológusnál?
2013. nov. 11. 20:42
 12/16 A kérdező kommentje:

Igen, csak kezelt. A legelső alkalommal,mikor véres volt a vizeletem már rögtön szóltam neki,de rám sem nézve mondta,hogy nincs azzal semmi gond,jó az úgy. Aztán mindig írt föl antibiotikumot,ami persze kikezdi a gyomromat és odalent is teljesen elgyengít. Minden begombásodom utána és borzasztó,amíg azt nagyjából kikezelem. A legközelebbi nőgyógyász látogatásnál ezt is megemlítem már...

Egyébként az első pár alkalommal még elhittem neki,hogy nem vészes dolog az,ha rögtön véreset pisilek,így nem fordult meg itthon a fejünkben,hogy esetleg urológust kéne ezzel felkeresni. Már bánom,hogy előbb nem jutott eszembe,talán most nem itt tartanék,hogy szétizgulom a fejem. :(

2013. nov. 11. 20:50
 13/16 A kérdező kommentje:
*csak ő
2013. nov. 11. 20:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne izguld túl nagyon! Urológusnak viszont mondd, hogy régóta húzódó tüneted van. Kellene csinálnia egy vizelettenyésztést, remélhetőleg nem csak gyorstesztet fog csinálni.
2013. nov. 11. 21:00
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,mindenről beszámolok majd neki! :)
2013. nov. 11. 21:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy a házidoki azt mondja nem vészes a véres vizelet?Te jó ég.Azonnal urológus ha megteheted magán!
2013. nov. 12. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!