Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan kell végezni a hüvelyöb...

Hogyan kell végezni a hüvelyöblítést? Ez fájdalmas vagy inkább kellemetlen? És folyás az mindig van, vagy csak nekem, mert nekem minden egyes áldott nap van és fehér, ugye ez nem baj?

Figyelt kérdés
2008. júl. 9. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak Fehér Folyásod van és nincs szaga, akkor semmi probléma.

A hüvely öblítésre meg vannak kifejezetten ezt a célt szolgáló intim zuhany eszközök. Ezt úgy kell elképzelni, h van egy hosszabb, vékony cső ami a hüvelybe megy be, ehhez pedig egy pumpálható/összenyomható/ tartály tartozik, amibe az öblítő folyadék van. Érzésre max kicsit kellemetlen lehet. Itt nézhetsz utána: www.dolhay.hu

2008. júl. 9. 13:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, de vanegy kis szaga is, a bugyimon meg valamikor sárga foltot hagy.És öblítést intimzuhany nélkül nem lehet végezni?
2008. júl. 9. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

használj tisztasági betétet.egyénenként változó hogy van e folyás, sok e, meg ilyenek. ha zavar menj el orvoshoz, nem tudom hány éves vagy, de lehet hogy valami más van a háttérben - gyulladás, fertőzés ilyesmi.

intimzuhanyt lehet vásárolni patikában drogériában, hipermarketben. de nem szabad sűrűn használni, mert tönkreteheti a hüvely természetes baktériumflóráját, és akkor még könnyebben kapsz el betegségeket.

én ezt használtam:

[link]

üdv

2008. júl. 9. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen az előző válaszadóhoz csatlakoznék. Nekem is így volt, sok volt a folyásom. Kell hogy legyen, általábana legtöbb mikor peteérésed van, kb ciklus közepe, de az nem normális ha minden áldott nap annyi a folyásod hogy kell tisztasági betét minden nap. Ezzel mentem először nődokihoz, vettek kenetet és bizony valami gomba volt, s én is meg a párom is kapott gyógyszert, mert hogy oda-vissza adhattuk egymásnak. S segített. Pedig addig nem éltem még túl sok nemi életet, oka annak elkezdése is lehetett...
2008. júl. 9. 14:45
 5/8 A kérdező kommentje:
Hajlamos vagyok a hüvelygombára, de most nem érzek égő, viszkető érzést ,és nem akarok dokihoz menni, mert mindig ugyanazt írja fel és már unom.Most akkor nem keel rendesen ,mert mindig van folyásom, vagy nem hat rám?
2008. júl. 9. 14:48
 6/8 anonim ***** válasza:
A barátnőm is szenvedettől. Ő volt dokinál, de semmit nem talált nála. Együtt kell élnie vele. :(
2008. júl. 9. 17:11
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát akkor másik doki
2008. júl. 9. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a helyzet, lehet hogy tényleg gombád van.Én canestent használok, az szokott működni, de nekem is újra elő szokott jönni.én is voltam vele dokinál, de ugyan azt mondta mindig, és hiába adott hüvelytabit, nemigazán vált be.
2010. júl. 28. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!