Hogyan kell végezni a hüvelyöblítést? Ez fájdalmas vagy inkább kellemetlen? És folyás az mindig van, vagy csak nekem, mert nekem minden egyes áldott nap van és fehér, ugye ez nem baj?
Ha csak Fehér Folyásod van és nincs szaga, akkor semmi probléma.
A hüvely öblítésre meg vannak kifejezetten ezt a célt szolgáló intim zuhany eszközök. Ezt úgy kell elképzelni, h van egy hosszabb, vékony cső ami a hüvelybe megy be, ehhez pedig egy pumpálható/összenyomható/ tartály tartozik, amibe az öblítő folyadék van. Érzésre max kicsit kellemetlen lehet. Itt nézhetsz utána: www.dolhay.hu
használj tisztasági betétet.egyénenként változó hogy van e folyás, sok e, meg ilyenek. ha zavar menj el orvoshoz, nem tudom hány éves vagy, de lehet hogy valami más van a háttérben - gyulladás, fertőzés ilyesmi.
intimzuhanyt lehet vásárolni patikában drogériában, hipermarketben. de nem szabad sűrűn használni, mert tönkreteheti a hüvely természetes baktériumflóráját, és akkor még könnyebben kapsz el betegségeket.
én ezt használtam:
üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!