Szerintetek meg fog jönni a gyógyszerszünetben? (Cypromix)
Amikor nem szedtem a gyógyszert, akkor mindig 34-35 napra jött meg. Így meg most 29 napra kellene. Most a gyógyszerszünet negyedik napja van, de semmi. Szerintetek az öt napos különbség miatt? Nagy baj ha nem jön meg gyógyszerszünetben sem?
Nem fogamzásgátlóként szedem, hanem túlzott szőrösödésre írták fel. De nem hormonzavarom van, "csak" egy régebbi gyógyszeremnek (roaccutan)egy "áldásos" mellékhatása, már lassan két éve...
Ha éltél nemi életet és egymást követő két mensi kimarad akkor sajna gáz lehet, irány vissza a doki.
Ha nem, akkor normális, sajna megzavarja a hormonháztartásod.
Amúgy én is Cypromixet szedek és nekem az utolsó nap jön meg, szóval még nyugi van!
Majd írj, hogy mi volt. Üdv. :-)
Köszi a válaszokat, pont most jött meg, este x'D húúúú...Igaz csak barna folyás, de nekem már az is bőven elég :)*megnyugszik*
A terhesség miatt nem izgultam, még szűz vagyok, csak a hormonháztartásom miatt aggódtam egy kicsit :D
Még egyszer köszi mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!