Ez vajon mi lehet? (bunkó válaszolók kíméljenek)
Figyelt kérdés
Szép jó estét!
Ma este orálozás közben feltűnt,hogy a barátnőmnek a comb hajlata és nemiszerve között van egy kis bub amit ha meg nyom akkor fáj.Szerintetek mi okozhatja,hogy ott van? És mi az ami ott van?Esetleg hogyan lehet el tüntetni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. nov. 9. 23:45
11/20 A kérdező kommentje:
Felszínes,nagy kb 1.5 cm hosszú,és nem akar vele orvoshoz menni.
2013. nov. 9. 23:49
12/20 anonim válasza:
hehogy elkapd te is! èn a helyedben nem oràloznèk
14/20 A kérdező kommentje:
Csak aggódóan kérdeztem,nem feltétlenül arra gondoltam,hogy mindjárt egy doki telepatikusan beszélgessen velem és vázoljam fel neki a helyzetet,az utolsónak köszönöm,éppen most olvassuk az oldalt.
2013. nov. 9. 23:56
15/20 A kérdező kommentje:
Nem,nem ez volt a befutó.
2013. nov. 9. 23:58
16/20 anonim válasza:
akkor jò, mert az elèg komoly lenne. akkor viszont menjetek el dokihoz, szeintem nincs mitol fèlni.
17/20 anonim válasza:
Mi az, hogy nem akar vele orvoshoz menni ? Inkább megvárja míg valami komolyabb baj lesz belőle?
18/20 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszolónak üzenném,hogy ha 3 hét alatt nem jött ki,nem most éjnek évadján fogunk dokihoz futni:)
2013. nov. 10. 01:21
19/20 anonim válasza:
valószinüleg szörtüszőgyulladás.
20/20 A kérdező kommentje:
Nem,nem szörtüsző,és nem is kelés.Mindegyiknek utána néztünk egy sem jellemző rá.Puha a teteje nagy és csak akkor fáj neki ha rá nyom.Mindegy is,majd hétfőn el megyünk vele dokihoz ő majd meg mondja.
2013. nov. 10. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!