Mit gondoltok, lehetséges hogy a gólya úton van hozzánk?
Júniusban külföldre költöztem, amikor is érthetően a környezet változás és stressz miatt június 1-től számított 2,5 hétre megjött ismét.(kiérkezés után 3 nappal) Azóta beállt rendesen, nem késett, betartotta a 28 napot. 2 hete hazautaztam, ahol nagyon pocsékul voltam, úgy éreztem az egy hét alatt, hogy meg fog jönni, de nem történt semmi. 1 hét múlva visszajöttünk. Ennek egy hete a mai napon. 28 napos ciklus szerint tegnap kellett volna megjönnie, de nem történt semmi.
Nálam úgy szokott zajlani, hogy Menszi előtt 7-10 nappal fájnak a melleim egészen addig a napig, amíg meg nem jön, Fehér folyás a menszi előtt 2 héttel, 3-4 napig. menszi előtt pár nappal fája derekam, inden bajom van, de előtte való nap már pörgök, friss vagyok és nagyon melegem van.
Most viszont a melleim tegnap előtt óta nem fájnak, meg semmim nem is fájt. Tegnap előtt is nagyon friss voltam, és a melegem van érzés is megvolt. Gondoltam, másnapra megjön, de semmi.
Szeretnék babát, és most az elmúlt 3 hónapban nem voltam rágörcsölve a témára.
Párommal megszakításosan védekezünk. Ha szeretne jönni, jön, ha nem szeretne akkor még nem jön :)
Ti mit gondoltok, lehet, hogy most szeretne jönni? :)
Ki tudja, lehet én is Afrikában vagyok, akkor meglátogathat nem?
-.-"
Persze, fogok tesztelni, de még korainak gondolom, meg aztán ha jön a csalódás... :(
Szeretném kizárni teljesen, hogy az 1 hetes kiruccanás miatt késik.
Mert ugye az első esetben hamarabb megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!