Szerintetek a barátnőm elélvezhet nőgyógyászati vizsgálat közben? (Részletek. ) NEM kitaláció.
Az a helyzet, hogy a barátnőmmel van, hogy filmnézés közben közösülünk, elégítjük ki egymást.
Van időszak, amikor olyan jelenet alatt, amikor egy nő terpeszt a székben, a férfi orvos pedig vizsgálja, tapogatja, stb. Ilyen jeleneteknél a barátnőmnek hamar van orgazmusa...még ha csak önkielégítést végez is.
Viszont hétfőn megy először nőgyógyászhoz.
Fél, hogy ott a fentebb írtak miatt orgazmusa lesz, vagy az orvos esetleg reakciókból rájöhet valamire.
Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy ciki helyzetbe kerülne ez miatt a vizsgálat közben?
0 %.
Az, hogy valami izgat fantáziálgatás szintjén, nem jelenti azt, hogy élőben is ugyanez lenne a helyzet. Például sok nőt izgat az erőszak is....mégsem vágyik a szó szoros értelmében egy nő sem élesben erre........
Szerintem itt az esetünkben többről van szó.
Ugyanis, ahogy azt már írtam, sokszor olyan jelenet nézése közben elégítette ki önmagát. Tehát nála az a kép és helyzet egybekapcsolódik az orgazmussal elég szorosan.
Ez azért szerintem különbség.
Azért gondolom közeben a csiklóját izgatta, nem csak rágondolt. Itt nem lesz, aki ezt megteszi neki.
Elég érzelem mentesen zajlik egy vizsgálat, semmi erotika nincs benne.
Hát nem egy kellemes vizsgálat
Ki van zárva, hogy izgalomba jön
Ha nagyon készül rá és kellően hosszú lenne a vizsgálat, akkor esetleg. De ezt nagyon kellene akarnia és már elötte izgatnia magát.
Normál esetben elképzelhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!