Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ettol valoban sosem szabadulok...

Ettol valoban sosem szabadulok mar meg?

Figyelt kérdés

2 evvel ezelott megmutottek vakbellel,azota szinte minden 2-3 honapban jobboldali petefeszek gyulladasom van.17 evese vagyok sok kezelest kaptam mar,sok vizsgalaton estem at,nem egyszer volt gombas fertozesem is.A derekam is jobb oldalt ilyenkor faj.Vesemmel nincs gond.Retesegesen oltozkodom,ugyelek,hogy ne fazzak fel es megis.A vakbelmutet elott sosem voltak ilyen panaszaim.Nagyon felek egy esetleges meddosegtol:(

A kremekben,kupokban nem nagyon hiszek mar.Van valami hazi praktika ami hatasos lehetne?Mar probaltam par tea oblogetest.Kerlek osszatok meg velem a tanacsaitok.koszonom elore is a valaszokat:)

2009. nov. 16. 14:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Én elmennék egy belgyógyászhoz ezt kivizsgáltatni,lehet h a műtétnél nem voltak alaposak.
2009. nov. 30. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!