Nekem ez most menstruáció?
Figyelt kérdés
15és fél éves vagyok,és még nem menstruálok. Szombaton CSAK barna folyásom volt,vasárnap 1-2csepp vér,ma már vegyesen mindkettő(sok).
De a hasam se fáj,és a derekam se..Ez most menstruáció? :-)
2009. nov. 16. 13:34
2/7 anonim 

válasza:

Igen,biztos hogy megjött.
Nekem az első hasonló volt,mint amit leírtál.
3/7 anonim 

válasza:

Hát ha ez még nem is igazi mensi, már meg fog jönni. Lehet, hogy pár hónap még ki fog maradni, kell idő, hogy rendeződjön, de már számíts rá!
Egyébként nem törvényszerű a has - és derékfájás. A szerencsésebbek meg sem érzik.
4/7 anonim 

válasza:

igen, ez már szerintem is az. Én nem is éreztem amikor megjött, azóta sem érzem soha. Elmondtad már anyudnak?
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:)
Még nem mondtam meg:S de már tettem be betétet
2009. nov. 16. 15:31
6/7 anonim 

válasza:

Szerintem is az, de lehet, hogy akár félévig nem fog újra megjönni. Az elején még nagyon kiszámíthatalan. :)
7/7 anonim 

válasza:

gratula:) nagylány lettél:P mostmár vigyázz ha pasival vagy:P:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!