Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Összemehet egy nő melle a...

Összemehet egy nő melle a "semmitől"?

Figyelt kérdés
Nem fogyókúrázom, nem futok, de már a párom is megjegyezte, hogy kisebbek a melleim, mint a kapcsolatunk elején. :(
2013. nov. 6. 21:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Nem tudom, hány éves vagy, de a mellek mirigyállománya egy idő után folyamatosan csökken. Ha nem hízol/fogysz, azaz a súly nem befolyásolja, akkor huszonévesen a legteltebb, utána már esik folyamatosan össze. Ez persze sok nőnél azért nem következik be, mert rendre elhíznak, amivel a mell mérete is megnő.
2013. nov. 6. 21:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Holnap leszek 23. :)
2013. nov. 6. 21:23
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg csak szimplán fogytál egy kicsit, és a melleiden látszik meg. Összemenni inkább a harmincas évek vége felé kezdenek. :)
2013. nov. 6. 21:28
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem fogytam, régóta nem ingadozik a súlyom, de még 2 kilót híztam is.
2013. nov. 6. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg lehet, hogy pont ez a gond. Híztál kicsit, nagyobb lett valamivel a pocid, a gyomrod, így arányaiban kisebbnek tűnik a melled. Más ötletem tényleg nincs már. :)
2013. nov. 6. 21:36
 6/6 A kérdező kommentje:
:D Az is lehet, hogy a páromnál eltűnt a rózsaszín köd, én meg bekajáltam, hogy tényleg összementek. :D Amúgy nem hiszem, jóval azelőtt észrevettem, hogy ő mondta volna. :) Köszi a válaszokat. :)
2013. nov. 6. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!