Mi lehet ez, fura dolog jött ki belőlem?
Figyelt kérdés
épp megvan, bár elmúlófélbe, de ma fürdéskor mosakodtam és egy kb. 4cm hosszú 1-1,5 cm széles bordó valami jött ki belőlem :o mi lehet ez? elég ijesztő!!! 17L2013. nov. 5. 21:26
1/8 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés? Mióta menstruálsz? Teljesen természetes, hogy a menzesz - főleg a vége felé - ilyen nyúlós valami lesz, mert keveredik a természetes hüvelyváladékkal.
2/8 A kérdező kommentje:
de ez nem nyúlós volt. teljesen szilárd
2013. nov. 5. 21:30
3/8 anonim válasza:
Menstruaciokor az tortenik hogy a mehed belso falarol levalik az a bizonyos reteg amibe a megtermekenyitett petesejt beleagyazodna. Nem jut hirtelen az eszembe mi ennek a retegnek a neve. Na mindegy ez a verrel egyutt tavozik. Teljesen normalis hogy neha nagyobb darabokat latsz a regi megalvadt verrel keveredve... Ez a reteg majd ujbol termelodik es a kovetkezo mensinel levalik ismet...
4/8 anonim válasza:
Csak a vérerekkel átszőtt nyálkahártya volt, alvadt vérrel. Kocsonyás, zselés anyag, aránylag jól egyben van, szilárdnak azért nem nevezném. :) Ne aggódj.
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor megnyugodhatok :)
2013. nov. 5. 22:42
6/8 anonim válasza:
Nincs ebben semmi fura. A többiek már leírták, hogy mi az.
7/8 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen fura dolog a mai nap.
Több, mint 10 éve menstruálok, de ez most nekem is furcsa.
Én magamnál még ilyet nem láttam. Az enyém véres és fehéres is. Neked is?
8/8 A kérdező kommentje:
hát már nem emlékszem pontosan, de nem rémlik hogy fehér lett volna
2013. dec. 15. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!