Szex utáni vérzés mitől van?
Figyelt kérdés
Voltam együtt a párommal(lassan 3 éve együtt vagyunk) és utána véreztem. Kicsit vad volt a szex de nem éreztem fájdalmat. Most volt először. Meg vagyok ilyedve. De kértem már időpontot nőgyógyászhoz és el is megyek.
Kinek volt már ilyen? Kinek miért volt?
2013. nov. 5. 20:26
1/10 anonim válasza:
Ilyet gyulladás,vagy méhszájseb szokott okozni.
2/10 anonim válasza:
Attól még, hogy közben nem éreztél fájdalmat, kisebesedhetett a hüvelyed. Ez nagyon könnyen előfordul, ha nem vártátok meg, amíg eléggé benedvesedsz. Máskor legyen a párod kicsit türelmesebb és akkor nem fog így szétszadizni. :D Vagy ha annyira nem bír várni, akkor használjatok legalább síkosítót.
3/10 anonim válasza:
Felesleges nőgyógyászhoz menned, vad szexnél ez előfordul, ha nem figyel oda rád a párod. Több figyelmet kellene rád fordítania előtte és akkor nincs ilyen gond.
4/10 anonim válasza:
Nincsen semmi bajod, nem kell nőgyógyászhoz menned. A barátod legyen óvatosabb, meg kellene várnia míg eléggé nedves leszel.
5/10 A kérdező kommentje:
Megszoktuk csak késésbe voltunk és a síkosító pedig épp nem volt kéznél :D
de már ezzel megnyugtattatok :) köszi szépen :)
2013. nov. 5. 21:02
6/10 anonim válasza:
Hát, akkor egészségetekre. :D Mondd a barátodnak, legközelebb a hajadat is húzza hozzá, úgy teljes a dolog.
7/10 anonim válasza:
"Mondd a barátodnak, legközelebb a hajadat is húzza hozzá, úgy teljes a dolog."
A szopóálarcot kihagytad!
8/10 anonim válasza:
"A szopóálarcot kihagytad!"
Hagyjad, azért már felárat kell fizetni! Nincs benne az alapdíjban.
9/10 A kérdező kommentje:
Primitív bunkók vagytok ;)
2013. nov. 6. 09:39
10/10 anonim válasza:
Lehet méhszájsebed van, és ha odáig nyomult, akkor vérezhetsz. Kontaktvérzésnek hívják, érdemes elmenni nőgyógyászhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!