Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Petefészek gyulladás jelei mik?

Petefészek gyulladás jelei mik?

Figyelt kérdés
Szúr nagyon a jobb oldali petefészkem, gyakran hányingerem van, néha magas a lázam! Mellette beteg vagyok orrfolyás láz torokfájás! Kedden és szerdán nagyon megáztam és csütörtökön lázasan mentem suliba! Péntek óta néha szúr a jobb petefészkem de volt amikor a bal is! Pénteken voltam a barátommal együtt és gumi nélkül max fél percig csináltuk mert nem akarunk gyereket!! 14 évesen nagyon nincs itt az ideje! hüvelygyűrűt használok ő meg gumival és megszakitással védekezik! jelenleg a 14-15. napba vagyok! Nemtudom hogy miért szúr ennyire néha nagyon rossz! és félek hogy nem valami nagyon komoly! L/14
2009. nov. 15. 22:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez még akár vakbélgyulladás is lehet. Menj orvoshoz.

Gumi nélkül meg fél percig se legyetek együtt, ha nem akartok gyereket...

2009. nov. 15. 22:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első válaszolóval. (Esetleg méhen kívüli terhesség?) Sőt, 14 évesen még a szexnek se lenne itt az ideje, nemhogy a gyereknek... Ha csak fél percig csináltátok, az is pont elég. De könyörgöm, ti hol vagytok, amikor iskolában felvilágosítás van?????
2009. nov. 15. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Azt irta hüvelygyürüvel védekezik,akkor nem kell a terhességre gondolni.Viszont arra igen hogy 14 évesen hormonokkal bobmázod a tested,és ezt nem igazán kedvelik az ivarszerveid..
2009. nov. 15. 23:01
 4/5 A kérdező kommentje:
értem! és köszönöm! Háát gyereket 1általán nem akarok az tuti! Ugyh megpróbálok mihamarab elmeni orvoshoz!
2009. nov. 16. 06:34
 5/5 anonim válasza:
neharagudj hogy ideirok...én 13 vagyok, és erős megérzésem hogy esetleg nekem is petefészek gyulladásom van...ennek milyen következményei lehetnek?(még nem élek nemi életet)
2009. nov. 17. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!