Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem megy feljebb?

Miért nem megy feljebb?

Figyelt kérdés
Ez az első alkalom hogy tampont használok, természetesen a kicsivel kezdtem, de lehet hogy a minivel kellett volna! Tehát, egy 'ideig' teljesen jól felmegy, de utána mintha egy falat (?) éreznék és nem megy feljebb. Kb 1óráig hagytam bent, de utána muszáj voltam kivenni mert nagyon feszített! Ez mitől lehet?! Hallottam olyanról hogy valakinek rövid a hüvelye?! Lehet esetleg ehhez köze?!

2013. nov. 5. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit döntsd meg másik irányban, és úgy told. A hüvely nem egyenes.
2013. nov. 5. 12:04
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

tampon nélkül tiszta kézzel nyúlj fel és érezni fogod a görbületet

no, abba az irányba kell a tampont is tolni majd, egészen addig, amíg már nem érzed, hogy ott van

akkor van jó helyen és akkor nem is kell 1 óra múlva kivenni, várd meg, amíg megtelik, akkor könnyen kijön és nem sérti fel a nyálkahártyát sem

2013. nov. 5. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
92%

Ezért érdemes applikátoros tampont használni, mert sokkal könnyebb felhelyezni, mint a hagyományost. Emellett higiénikusabb, mert nem kell tamponhoz nyúlnod és a mikrosérülésektől is megvéd a felhelyezésnél. Rossmann-ban van tampax én ezt ajánlom. Tényleg nagyon könnyű feltenni!

[link]

2013. nov. 5. 12:15
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Tapogasd ki az ujjaddal a huvelyed igy megtudod, hogz merre kell tolnod a tampont mivel a huvely tenyleg nem egyenes tehat at kell tolnod a tampont egy kanyaron szoval mikor ellenallast taparztalsz azt jelenti, hogy valtoztatnod kell az iranyon. Azert feszit, mert nem nyomtad fel elegge. Fel kell nyomni amilyen melyre csak tudod. Ha nem erzed, hogy ott van akkor van jo helyen! Valoban vannak olyan nok akiknek valoban rovidebb a huvelyuk, de ey nem mervado, mert minden no tud tampont hasznalni. Ne aggodj te is megtanulod!:) Nekem is nagyon nehezen ment, de mara mar sima ugy!:) Arra figyelj meg oda, hogy a kihuzoszalat ne told fel a tamponnal egyutt. Higenia! Kezmosas, max 6-8 oranal ne hagyd bent tobbet, igy elkerulheted a fertozeseket! Elotte ne felejtsd eltavolitani a csomagolast es tavolisd el amit elotte hasznaltal!

18/L

2013. nov. 5. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
wow köszi köszi köszi, nm is tudtam h a Rossmanban van Tampax, megyek is és veszek, köszi nemtomhányadik válaszadó! :D zöldkéz
2013. nov. 5. 17:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Ahhh köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!!:) ment a zöld kéz!!!
2013. nov. 5. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!